Първа лигаФутбол

Ивелин Попов: Имат си треньори, които се стрелят по медиите, нека си обърнат повече внимание на отборите

Ивелин Попов спечели наградата за Играч на мача при победата с 1:0 над Левски. Интервюто с капитана на Ботев Пловдив обаче бе публикувано чак в сряда в предаването „Домът на футбола“. Той сподели саркастично, че „канарчетата“ ще се борят да не изпаднат, тъй като има доста заявили се кандидати за титлата на страната.

Ден след поражението от „канарите“ от Левски решиха да провокират Попов, призовавайки го да си купи фланелка на „сините“, след като на кадъра се вижда как при единоборство в дербито дърпа фланелката на Джавад Ел Джемили.

„Мач без много футболни достойнства, повече характер, радвам се, че победихме. Победата е по-ценна, защото идва с човек по-малко. След червения картон се направиха ротации в състава. Радващото е, че се играхме компактно и знаехме, че шансовете ни ще са малко – от статични положения, вкарахме хубав гол.“

profittips-the best football tips

Историческо дерби, но не исках да нагнетявам напрежението. Имахме прекалено млади момчета и не е нужно. Нормално е да опитаме да омекотим нещата и да смекчим напрежението в отбора и да го носим по врелите и кипелите“, коментира той.

„Има доста фаворити за титлата. Има доста така от това, което слушам, гледам и чета изказвания. Ние ще се борим да не изпаднем. Нашата цел е това, бием само с по 1:0, не бием с по четири-пет гола“, заяви Ивелин Попов.

Капитанът на Ботев направи кратък коментар и за предстоящото дерби Левски – ЦСКА.

„Имат си треньори, които се стрелят по медиите. Нека си обърнат повече внимание на отборите. Който има повече спортен шанс, да победи“, завърши Ивелин Попов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker