Първа лигаФутболЦСКА-София

„Войникът Купър“ може да играе срещу Левски въпреки травмата

Шотландският бранител на ЦСКА Лиъм Купър, получил в Англия прозвището „Войникът Купър“, може отново да оправдае прякора си. На този етап прогнозите са, че въпреки болезнената травма, шотландецът ще може да стисне зъби и да излезе на терена с обезболяващи инжекции.

Вчера Купър премина медицински прегледи, които са показали, че е с частично разкъсване на мускулни влакна на корема, съобщава „Тема Спорт“. Днес бившият лидер на английския Лийдс ще се подложи на нови прегледи, като докторският eкип на „армейците“ ще направи и невъзможното да го „вдигне“ за предстоящото след десетина дни дерби с Левски.

profittips-the best football tips

Както е известно, Купър напусна принудително двубоя със Септември, като имаше съмнения за спукано ребро. Той дори летя за Острова, където трябваше да бъде прегледан и от лекарския eкип на бившия му отбор Лийдс.

Добрата новина за старши треньора Александър Томаш e, че полузащитникът Джеймс Ето’о вече поднови пълноценни тренировки. Не така стоят нещата с норвежеца Олаус Скаршем. Оказа, че травмата в ходилото му е по-сериозна и той тепърва ще минава допълнителни прегледи. Предварителните прогнози са, че ще е аут и за „Вечното дерби“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker