Левски (София)Първа лигаФутбол

Генчев дава шанс на двама от резервите днес

Треньорът на Левски Станислав Генчев ще даде нов шанс на двама футболисти да се докажат днес. Това ще се случи на днешната контрола с Хебър.

Проверкaтa срещу пазарджиклии ще стартира в 15:45 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Става въпрос за Патрик Габриел Галчев и Клеман Икенна.

profittips-the best football tips

Първият разочарова с включването си срещу Ботев Пловдив и не успя да пoкaже, че може да измести някой измежду титулярите Алдаир и Майкон на фланга, но и не получава почти никакво игрово време. Нигериецът трудно се аклиматизира на „Герена“ и засега не успява да спечели доверието на треньорския щаб.

В контролата се очаква участие да вземе и възстановилият се наскоро от контузия Асен Митков, докато щабът до последно ще умува дали да дaдe игрови минути на друг лекувал травма Фабио Лима.

Бразилецът не е играл от началото на септември, когато получи разтежение по време на контролата с Ботев Враца.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker