Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Генчев: Казах на футболистите, че не трябва да правят разлика между официален и приятелски мач

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев коментира петъчната контрола на „сините“ срещу Хебър, която се игра на стадион „Георги Аспарухов“.

„Най-важното е футболистите да не губят ритъм и да поддържат форма. Това, което исках, беше да се изразходят физически. Всеки път искам да напредват. Днес вложиха старание, вкарахме четири гола, три греди уцелихме. В защита допуснахме грешки, но в рамките на нормалното.

profittips-the best football tips

„Илиян нямаше как по-добре да се завърне. Здрав е, но има какво да наваксва. От седмица за седмица подобрява формата си, което е добре за нас, тъй като имаме още опции в атака“, коментира Генчев.

„От всички футболисти съм доволен днес и как подходиха към мача. Казах им, че не трябва да правят разлика от официален с приятелски мач. За старание и желание – от всички съм доволен. Много зависи какво ще е становището на лекарите за Стефанов. Той отсъства дълго и не се знае кога ще може напълно да разчитаме на него. Той е добре и физически. Игрово му трябват няколко мача, но за мен е добре, че се завърна в отбора“, заяви той.

„Никога не правя генерални изводи от един мач. Всичко това, което сме изиграли в предишните мачове, когато го анализираме, тогава правим генерални оценки какво трябва да подобряваме в играта. Имаме идея как да подходим с ЦСКА, за да излезем победители. Лима и Митков умишлено ги оставихме по едно полувреме. Те са след контузия и не искахме да се трупа умора при тях. Тренираха и цялата седмица. Двамата са много добре и със сигурност ще бъдат в групата с ЦСКА. Бала и Келиан ги предпазихме, тъй като имат леки проблеми“, каза Станислав Генчев минути след края на срещата на стадион „Георги Аспарухов“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker