НационалиФутбол

Десподов: Пълният стадион ще ни даде криле

Капитанът на националния отбор на България Кирил Десподов даде съвместна пресконференция заедно със селекционера Илиан Илиев преди предстоящия двубой срещу Люксембург. Той изрази мнение, че хората си мислят, че „лъвовете“ трябва да победят с 3:0, но според него ни очаква двубоя срещу най-обиграния отбор в групата.

„Рано е да се говори за фаворити. Направихме добри резултати. Ситуацията в отбора е положителна. Ще се създаде настроение по трибуните. Знаем колко важен мач ни предстои. Ще мислим мач за мач. Мълчанието ни е от концентрация. Много ще ни помогне утрешния мач, ако спечелим трите точки. Всички в отбора сме много щастливи, защото нещата започват да стават по-позитивни“, заяви Кирил Десподов.

profittips-the best football tips

„Пълният стадион ще ни даде криле, защото феновете ни подкрепяха докрай срещу Северна Ирландия. Надявам се да е така и да излезем с позитивен резултат“, каза още той.

„Като чуят хората Люксембург и си мислят, че трябва да излезем утре и да бием 3:0. Преди 2 години мисля, че беше, играхме срещу тях контрола и играха добър футбол. Това е най-обиграният отбор в групата и няма да бъде лесен мач“, заяви капитанът на националния отбор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker