Други отбориФутбол

Скандал в Трета лига: Тим се възмути от „120-килограмов съдия“

Темата със съдийството в родния футбол е една от най-често обсъжданите, а съдиите рядко се радват на положителни коментари по свой адрес. Този път недоволството се оказа на гърба на Любомир Александров, ръководил няколко двубоя от Югоизточна Трета лига.

Ето какво написаха от клуба след мача на страницата си във Фейсбук:

Позорно съдийство на скандален 120-килограмов съдия коства загуба на Атлетик (Куклен) срещу Загорец (Нова Загора).

„Баските“ не изиграха най-добрия си двубой, но превъзхождаха своя съперник, особено през първото полувреме, когато в главно действащо лице се превърна съдията с чувствително наднормено тегло Любомир Александров от Харманли. Съдията подмина с лека ръка две очеизвадни дузпи за кукленци, но освен това подмина и няколко много груби фаула и провокации от страна на гостите. Дори четвъртия съдия Васил Пеев в хода на мача призна, че се опитва да му подсказва за фауловете, които главния не свири и провокациите на гостите, но по неговите думи „Не ме слуша и не реагира“!

profittips-the best football tips

След като съдията Александров направи каквото е необходимо, за да спре устрема на домакините преди почивката, през второто полувреме футболистите на Атлетик допуснаха няколко грешки, които им костваха 4 безответни гола от страна на гостите.

Самото назначаване на дебелакът Александров за този двубой си е откровена провокация от страна на БФС. Същият свири скандалният мач в Несебър, където на полувремето футболист на Атлетик бе пребит, мача прекратен, а от целия стадион само главният съдия Александров нищо не бе видял и разбрал, а след това за няколко седмици се бе покрил.

Пак Александров бе главен съдия на същия мач Атлетик (Куклен) – Загорец (Нова Загора) и през миналата година, когато даде изключително спорна дузпа за гостите в 90-та минута, чрез която те стигнаха до точка (1:1)“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker