Други отбориФутболЦСКА-София

ЦСКА и Лудогорец оставиха дербито при дубълите си нерешено

ЦСКА II и Лудогорец II завършиха при равенство 1:1 в отложен мач от осмия кръг на Втора лига. Головете паднаха през второто полувреме, когато първо Марк-Емилио Папазов откри в 55-тата минута, а в 85-тата Йоан Йорданов изравни от дузпа.

Първото опасно положение в срещата беше за Лудогорец. Филип Гигов бе изведен с пас от дълбочина сам срещу вратаря на домакините, но Марин Орлинов излезе и улови. „Червените“ отговориха с изстрел с глава на Борносузов, но той бе неточен. Спас Делев, който излезе титуляр в днешната среща, можеше да открие от пряк свободен удар, но кълбото премина встрани. Така след първите 45 минути гол нямаше.

profittips-the best football tips

В 55-ата все пак падна попадение. Марк-Емилио Папазов получи топката отляво, преодоля съперник и вкара в близкия ъгъл на вратата. Веднага след това ЦСКА можеше да покачи до 2:0, но Тасев не успя да реализира сам срещу вратаря.

В 85-ата минута Лудогорец получи правото да изпълни дузпи. Йоан Йорданов застана зад топката и не сбърка, печелейки точка за своя тим – 1:1.

В следващия кръг и двата тима гостуват. ЦСКА II ще пътува до Радомир за мач със Струмска слава, а Лудогорец II ще играе с Янтра в Габрово.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker