Левски (София)Първа лигаФутбол

Левски стартира днес подготовката за дербито

Футболистите на Левски ще стapтиpaт днec пoдгoтoвкaтa си за дербито с ЦСКА. Играчите получиха два дни почивка от Станислав Генчев след победата с 4:0 над Хебър в петък.

Откриващата тренировка за седмицата ще стартира в 10:30 и ще бъде открита за фенове и медии. Очаква се занимания с тима да подновят Алекс Колев и Марин Петков, коитo имаха ангажименти с мъжкия и младежкия национален отбор, но са наказани за вторите мачове на селекциите.

profittips-the best football tips

Не е изключено обаче натоварванията днес да им бъдат спестени. Лазаретът на „сините“ вече се изпразни и Станислав Генчев може да разчита на всичките си футболисти за предстоящото дерби с ЦСКА.

В групата за двубоя ще попаднат доскоро лекувалите контузии Фабио Лима, Асен Митков, като големи шансове има и Илиян Стефанов. В момента с леки болежки са централните защитници Кристиан Димитров и Келиан ван дер Каап, както и Евертон Бала, но те ще са готови за сблъсъка с червените.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker