ТОПФутболЦСКА-София

ЦСКА подготвя трансферен удар! Албански национал се следи под лупа

ЦСКА проявява сериозен интерес към албанския национал Анди Хадрой, към момента той е част от отбора на Партизани (Тирана). 25 годишният защитник има 3 мача за родината си, пише „Мач Телеграф“.

Припомняме, че преди дни се бе появила информация, която твърдеше, че спортният директор на „червените“ Филип Филипов е отишъл в Прага. Целта за пътуването му е била именно това да наблюдава мачът от Лигата на нациите между Чехия и Албания.

profittips-the best football tips

За съжаление на Филипов обаче, селекционерът на албанците Силвиньо не пусна Анди Хадрой и за минута. Въпреки това ЦСКА ще продължи да следи 25-годишния футболист и е възможно да изпрати оферта за него през януари. От първенството на съседно Косово „армейците“ привлякоха капитана на Балкани (Суха река) – Лумбард Делова.

„Червените“ се нуждаят от дългосрочно решение на десния фланг на защитата, защото договорът на Тибо Вион изтича и няма да бъде подновен, а формата на Иван Турицов е много незадоволителна. Вариант е и младокът Мартин Стойчев, който обаче се възстановява от тежка травма и не е ясно кога ще си върне оптималната форма.

Анди Хадрой е играл за Шкендия (Тирана), Лачи и Билис. Част е от Партизани (Тирана) от 2021 г.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker