Първа лигаФутболЦСКА-София

ЦСКА започна подготовка за Левски без ново попълнение, норвежец се завърна

ЦСКА започна седмичния си тренировъчен процес на клубната база в Панчарево преди съботния двубой срещу Левски от 8-мия кръг от българското първенство.

С изключение на възстановяващия се от контузия Лиъм Купър и футболистите, ангажирани с националните си селекции, всички останали играчи бяха на разположение на Александър Томаш.

profittips-the best football tips

Добрата новина за старши треньора е, че за първи път след травма в заниманието активно се включи норвежецът Улаус Скаршем. Тренировката на „армейците“ включваше физически натоварвания, игра в квадрат и позиционни разигравания.

Във вторник „червените“ ще проведат едно занимание, което ще стартира в 11:00 ч. на базата в Панчарево.

В сряда (16 октомври) от 11:00 ч. заниманието на клубната база в Панчарево ще е открито за представителите на медиите през първите 15 минути, а в петък (18 октомври) от 11:00 ч. старши треньорът Александър Томаш и футболист на червените ще дадат пресконференция в зала „Родина“ на Националния стадион.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker