Първа лигаФутболЦСКА-София

Анатоли Нанков: Чакаме най-хубавия мач от нашето първенство

Бившият футболист и треньор в ЦСКА, настоящ наставник на Марек Анатоли Нанков говори пред „Sportal.bg“ за предстоящото в събота от 15:45 „Вечно дерби“. Той даде предимство на „армейците“ в предстоящия сблъсък.

„Чакаме най-хубавия мач от нашето първенство. Аз лично го чакам с нетърпение. Левски се намира в по-добро психологическо състояние от ЦСКА, но пък червените имат по-добри футболисти.

profittips-the best football tips

За всяко нещо обаче се изисква време и може би те ще се възползват от паузата да се сработят допълнително. Надявам се победата да е за ЦСКА. Мисля, че дори и българските играчи на „червените“ тепърва ще осъзнават какво е дербито.

Считам, че всички чужденци виждат вече какви фенове има тимът и надявам се да са разбрали и значението на мача, за да се отблагодарят на публиката. Няма нужда от допълнителна мотивация в такъв двубой.

Всички треньори, като съм бил футболист, са ни казвали, че не е необходима някаква допълнителна настройка от тях преди него, дори по-лошото е да прегориш. Играл съм доста дербита, но може би когато станахме шампиони и в рамките на десет дни ги победихме два пъти за купата и първенство последният дубъл на ЦСКА, ми е най-хубавият спомен“, заяви Нанков.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker