Първа лигаСлавияФутбол

Легенда на Славия сменя Венци Стефанов?

Една от най-знаковите легенди на Славия и българския футбол – Андрей Желязков, може да стане директор в „белия“ клуб. Рекордьорът по голове в историята на Славия много дълго време беше изолиран в клуба, с който постигна най-големите си успехи на терена.

Причината за това беше конфликт с президента на „белите“ Венцеслав Стефанов. Напоследък обаче двамата са стоплили отношенията си и доказателството е, че Желязков изгледа няколко мача на „Овча купел“ в неговата компания. 

profittips-the best football tips

Според вестника още след загубата от Левски треньорът на Славия – Златомир Загорчич е поискал от силния човек в клуба – Младен Михалев, да отстрани Венци Стефанов и на негово място да дойде Желязков. Наставникът на „белите“ и президентът са в конфликт почти от самото назначаване на сърбина. Според „Мач Телеграф“ Стефанов е приел идеята Жужо да стане шеф в Славия, като се надява това да доведе до успокояване на обстановката в клуба, както и сред феновете. 

72-годишният вече Андрей Желязков на два пъти бе спортен директор в Левски в миналото, заемаше същия пост и в Локомотив София и Локомотив Пловдив. Бил е още скаут на Фейенорд за Югоизточна Европа. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker