НационалиФутбол

Александър Димитров: Много ни е яд за някои мачове, мечтаехме поне за бараж

Александър Димитров сподели мнението си след последния квалификационен мач на България срещу Израел, който „лъвчетата“ спечелиха с 1:0.

„Победихме Израел с дух, себераздаване, с мъжка игра, с много добра дисциплина и доверие. Винаги един ранен гол ти дава предимство. Много се радваме, че изобщо падна гол, защото отборът на Израел не заслужава мястото на моето се намира. Имат много силни състезатели и добър отбор. И предишния път каза, че Израел е много, много силен отбор и класирането лъже и може би обезценява труда на момчетата, но не и за нас”, коментира Димитров.

profittips-the best football tips

„На полувремето пипнахме някои неща. Искахме да сме малко по-компактни във фаза защита. Да бъдем по-прибрани. През първото полувреме имахме някои пропуски, допускахме хора да влизат с дрибъл между линиите и да застрашават нашата врата.

Искахме да контраатакуваме и да вкараме гол, което се и получи. Всичко това е заслуга само и единствено на момчетата.

Сега не е точният момент за равносметка, защото емоциите са много силни. Нека хората да ни оценяват обективно, ние търпим градивна критика. Много ни е яд за някои мачове, защото можехме да стигнем и по-нагоре. Мечтаехме поне за бараж за Европейско първенство”, каза още той. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker