НационалиТОПФутбол

Илиан Илиев: Изцяло моя е вината, че не можах да накарам футболистите да отговорят на агресията им

Селекционерът на България Илиан Илиев изглеждаше крайно разочарован от разгромното поражение с 0:5 при гостуването на Северна Ирландия от Лигата на нациите. Той заяви, че поема цялата отговорност за представянето на отбора.

„Защото като не отговорихме на агресията на домакините, се получи това, което се получи. Изцяло моя е вината, че не можах да накарам футболистите да отговорят на агресията им. Много лесни два гола ни вкараха домакините, след което се освободиха психологически и се случи това, което се случи. Аз съм виновен, че не отговорихме на агресията“, каза Илиан Илиев.

profittips-the best football tips

„Почнахме със Серкан в средата, на полувремето сменихме системата и Вальо Антов влезе“, отговори той за преминаването от четирима към трима в отбрана.

„Така е, да, със сигурност каквото и да говорим, са празни приказки, изиграхме отвратителен мач. В другите мачове се държахме добре в дефанзивен план. Играта в защита не беше толкова лоша, но в дефанзивен план много лесно допускахме топката да стига до атакуващите им футболисти. Допуснахме тежка загуба и ще си поема отговорността, както се казва“, заяви Илиев.

„Да, за мен да“, завърши националният селекционер на въпрос дали тази загуба изтрива прогреса на България в последната година.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker