Извън БългарияФутболЦСКА-София

Фаетон изпревари бивш играч на Лудогорец и нападател на Уест Хем

Фланговият футболист на ЦСКА Матиас Фаетон изпревари бившия играч на Лудогорец Върджил Мисиджан и нападателя на Уест Хем Михаил Антонио в любопитна класация. Националът на Гваделупа е на трето място по успешни дрибли 1 на 1 след изиграването на първите три кръга в Лига А на Лигата на нациите В зона КОНКАКАФ.

Той е успял да премине съперников защитник общо 16 пъти в мачовете с Коста Puкa, Суринам и Мартиника. Лидер в класацията е Исая Джоунс от Гвияна с 20 успешни дрибъла, а втори е бившият играч на Арсенал Джоел Кемпбъл от Коста Рика със 17.

profittips-the best football tips

Любопитно е, че на шесто място е крилото на Славия Карл Фабиен, който бе титуляр при победата на Мартиника над Гваделупа преди дни. Той е преодолял 13 пъти свои съперници. Осмата позиция заема Мисиджан, който защитава цветовете на Суринам, а през лятото подписа с унгарския Ференцварош.

Михаил Антонио пък е 10-ти с 11 успешни дрибъла до момента. Рано тази сутрин Фаетон и Гваделупа се изправиха отново срещу Мартиника, този път като гости. Мачът е завършил 0:0.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker