Левски (София)ТОПФутбол

Левски се разделя с основен футболист веднага след дербито?

Твърде вероятно е веднага след Вечното дерби в събота Левски да се раздели с Мустафа Сангаре, пише „Мач Телеграф“. Причината затова е, че от Ал Ахли искат да го имат до 25 октомври. „Сините“ имат на разположение 10 дни, в които да решат дали ще се разделят с него, или ще го задържат поне до лятото.

Това обаче и зависи и от резултата в събота. При победа Левски изглежда бетониран за тройка поне до зимата, а ще си осигурят и предимство пред „червените“. Станислав Генчев пък ще има спокойствието да налага в атаката Преслав Бачев и Фабио Лима. При загуба е ясно, че „сините“ ще бъдат разкъсани от критиците си, че нямат никакви амбиции и се разделят с по-силните си играчи с лека ръка.

profittips-the best football tips

Нищо, че мнозина са на мнение, че такава сделка ще бъде сериозен джакпот, който да може да осигури средства за привличането на доста сериозни нови попълнения през зимата. Сангаре бе купен за 175 000 евро и ще бъде супер, ако Левски толкова бързо си осигури 1,5 или 2 милиона евро от него.

На „Герена“ на този етап твърдят, че все още няма нищо черно на бяло от Ал Ахли, но запознати твърдят, че предложението към Сангаре от страна на „фараоните“ е било доста сериозно.

През октомври пък Левски ще има само още един мач в Първа Лига – на 25-и срещу Берое.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker