Левски (София)Първа лигаФутболЦСКА-София

Запалянковците на Левски почти изкупиха билетите за дербито с ЦСКА

Сериозен е интересът за съботното дерби Левски – ЦСКА, което ще се изиграе на Националния стадион „Васил Левски“ от 15:45 часа.

Два дни преди двубоя „сините“ фенове почти са изкупили местата на секторите, предназначени за тях. Засега запалянковците на Левски имат закупени 16 200 места. Привържениците са изкупили всички места от сектор „А“, а от сектор „Б“ са заети 10 300, като им остава малко по-малко от 800 до запълване на двата техни сектора.

profittips-the best football tips

От друга страна ривържениците на „червените“ са заели 6830 места, което с близо 10 000 по-малко от тези на „сините“.

От сектор „В“ са заети малко над 50% – 2400 места, а от сектор „Г“ по-малко от половината (4500). Все още обаче има време и се очаква запалянковците на ЦСКА също да изпълнят своите сектори.

До този момент около 23 000 души имат пропуск и ще дерат гърла за своите любимци в събота, но със сигурност бройката ще се увеличи в последните часове преди мача и може да достигне дори до 30 000.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker