Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Ботев и Левски ще се борят за подписа на още едно ново попълнение

Ботев Пловдив и Левски сериозно ще кръстосат шпаги по време на зимния трансферен прозорец. Защото халфът на Крумовград Серкан Юсеин не е единственият играч от родното първенство, който е в селекционните планове на двата клуба.

„Жълто-черните“ и „сините“ ще спорят и за 17-годишния краен защитник на Септември София Мартин Полендаков. Ботев има средствата, за да надцака съперника от „Герена“.

profittips-the best football tips

Левски обаче има много добри отношения със Септември. В момента „сините“ са преотстъпили двама играчи там: халфа Асен Чандъров и нападателя Борислав Рупанов. А те вдигнаха нивото на състава и отлепиха от последното място в класирането, побеждавайки в три от последните 5 мача.

Септември иска от „Георги Аспарухов“ и друг млад нападател – Преслав Бачев. Предстои да видим дали ще има и такъв трансфер.

„Тема спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker