Левски (София)Първа лигаФутбол

Още един маскиран в Левски преди дербито с ЦСКА

Полузащитникът на Левски Карлос Охене сложи предпазна маска за носа си в петъчната тренировка на преди дербито с ЦСКА, става ясно от кадри, публикувани от стадион „Георги Аспарухов“. Отборът на Станислав Генчев проведе последно занимание преди съботното дерби срещу „червените“, а към снимките „сините“ написаха: „Настроението е на ниво!“

От клуба не са обявили подробности за състоянието на „осмицата“ на Левски, но след загубата с 0:1 от Ботев Пловдив Станислав Генчев сподели, че има вероятност халфът да е със счупен нос. По време на тренировките през седмицата той носеше обезболяващи лепенки в областта на носа.

profittips-the best football tips

Охене е вторият футболист на Левски, който използва маска. Нападателят на „сините“ Мустафа Сангаре носи маска във всеки един от мачовете досега, като запазената му марка е да я хвърли във въздуха, след като отбележи гол.

Дербито Левски – ЦСКА от изместения осми кръг на е утре, 19 октомври, от 15:45 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Под въпрос за срещата до последно е Кристиан Макун. Венецуелският защитник има проблем в адукторите, който го е извадил от игра за националния му тим.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker