Първа лигаТОПФутбол

Левски – ЦСКА приковава погледите на цяла България, 38,2% шанс за голово шоу в дербито

Време е за дерби! В събота следобяд на 19-ти октомври Левски и ЦСКА се изправят един срещу друг в мач от осмия кръг на Първа Лига. По предварителни прогнози около 30 000 зрители ще дерат гърла за своя любим отбор от Националния стадион „Васил Левски“ в центъра на столицата.

„Сини“ и „червените“ влизат в сблъсъка след загуби в последния мач за първенство и двуседмична пауза за националните отбори. Точно преди две седмици Септември шокира ЦСКА именно на този стадион, а в града под тепетата десетима от Ботев излъгаха Левски на „Колежа“. Две разочарования, които имат един единствен изход – победа в дербито над големия съперник.

Край тъчлиниите на „Васил Левски“ днес ще наблюдаваме двама млади, амбициозни и емоционални треньори, които са изпитали емоцията от този сблъсък като футболисти, но сега е време за първото им изживяване като треньори. Станислав Генчев и Александър Томаш, както техните треньорски щабове, ясно осъзнават колко жизненоважен е мачът за привържениците.

profittips-the best football tips

В дербито често не става въпрос за моментна форма. а за психика, мъжество и себераздаване и трудно можем да определим фаворит. Левски е отборът с по-добра форма и по-високо класиране. „Сините“ са преследвачи на Лудогорец и победата им е необходима и от тази гледна точка, за да не позволят на разградчани да се откъснат на върха.

След ужасяващото начало на сезона ЦСКА изостава от днешния опонент с цели 15 точки. Тимът на Томаш все още е неубедителен и търси своята идентичност при новия си предводител. „Червените“ инвестираха сериозна сума за нови футболисти, които тепърва се учат да се сработят.

УВЕЛИЧЕНИ КОЕФ. ЗА МАЧОВЕТЕ

Вероятностите в двубоя:

Напук над преобладаващите очаквания за мач с повече битка и тактика, по-малко футбол, прогнозираме двата отбора да отбележат и поне 3 гола в дербито – MrBit.bg вероятност това да се случи – 38,2%.

Други интересни възможности, които заслужават вашето внимание: – Победа за Левски – 45% вероятност да се случи; – Равенство в двубоя – 31.3% вероятност да се случи;
– Победа за ЦСКА – 28.6% вероятност да се случи;
– Левски да победи или мача да завърши наравно – 76.92% вероятност да се случи;
– ЦСКА да победи ли мача да завърши наравно – 62,5% вероятност да се случи;
– Над 2.5 гола – 44.4% вероятност да се случи;
– Под 2.5 гола  – 61,7% вероятност да се случи;

profittips-the best football tips

НОВИ ПРОМОТА ЗА ФИШОВЕ

Любопитни акценти преди дербито:

– В последните 5 дербита между двата отбора Левски няма победа срещу ЦСКА. Последната е от преди повече от 2 години.
– Двата отбора са изиграли един мач на 19-ти октомври през 2013 година, който е спечелен с 3:0 от „червените“. – Левски продължава да бъде най-резултатният отбор от началото на сезона – 23 гола, ЦСКА вкара едва 8. -Капитаните на двата отбора са бразилци – Вендерсон Цунами и Густаво Бусато.

🎁 Повече може да видите за топ коефициентите на MrBit.bg за мача, където има и увеличени коеф. за срещите – ТУК

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker