Левски (София)ТОПФутбол

Боримиров: Трябва да дишаме във врата на Лудогорец! Благодаря на феновете за европейското поведение

Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров бе щастлив от победата на „сините“ над ЦСКА-София с 1:0 в среща от 12-ия кръг на Първа лига.
„Получи се един хубав мач, искам да благодаря на феновете за европейското поведение, което показаха. От наша страна нямаше никакви ексцесии, от другата сами може да видите. На терена показахме, че сме по-добрите. Във всеки мач трябва да играем за победа, за да дишаме във врата на Лудогорец. Ще видим в края на сезона докъде може да стигнем.

profittips-the best football tips

Кристиан до сряда не тренираше с нашия отбор, когато някой има проблем лекарите трябва да решават. Винаги съм се стремял и съм се радвал, когато има повече българи в състава. Но на никой нищо не се дава даром, а всеки трябва да си го заслужи. Няма нищо вярно за Сангаре, това са спекулации. Играчите си имат премии, които са записани още преди началото на сезона.
Гунди е легенда и мисля, че този филм наистина може да е дал тласък на футболистите“, заяви още Даниел Боримиров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker