Левски (София)Първа лигаФутбол

Димитров: Този мач и с болки трябваше да се довърши! Надиграхме ЦСКА, но те са изключително силен отбор

Защитникът на Левски Кристиан Димитров бе видимо щастлив от победата над ЦСКА. Снажният защитник на „сините“ имаше проблеми в началото на седмицата, като сподели, че бил на инжекции и се е включил пълноценно в тренировките на тима в сряда.

„Много значи победата. Искам да благодаря на публиката, която ни подкрепяше – от целия отбор. Радвам се, че успяхме да спечелим.

От сряда тренирам пълноценно, но този мач и с болки трябва да се довърши. Първото започнахме колебливо, мисля, че беше равностоен мача. Мисля, че заслужено победихме“,сподели Димитров.

profittips-the best football tips

„Според мен Макун изигра добър мач. Мисля, че много добре се справи. Искам да го поздравя, също и за гола да го поздравя. Надиграхме ЦСКА, но те са изключително силен отбор, класирането лъже. Желаем им успех и всичко най-хубаво“.

„Ние играем всеки мач за победа, дано накрая се поздравим с титлата. Ще видим какво ще стане“.

„Наистина филмът е много хубав. Искам на всички левскари да кажа да го гледат, шедьовър е“, коментира той „Гунди. Легенда за любовта“.

„Кой е казал, че мога да играя в Белфаст? Бях на инжекции. Имаха връзка с националния отбор от Левски“, завърщи Кристиан Димитров.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker