ВИДЕОЛевски (София)Първа лигаТОПФутбол

ГЛЕДАЙ: Луда радост в съблекалнята на Левски! Чуйте какво каза Станислав Генчев на футболистите

Левски победи ЦСКА с 1:0 с гола на Кристиан Макун в 87-ата минута. „Сините“ публикуваха видеоклип от съблекалнята, минути след успеха над „червените“.

Мажоритарният собственик Наско Сираков и изпълнителният директор Даниел Боримиров поздравиха лично футболистите за победата.

От Левски решиха да споделят ексклузивни кадри и от първите думи на старши треньора Станислав Генчев към играчите на „сините“.

profittips-the best football tips

„Качествата са ви безспорни! Вие бяхте отборът, който повече искаше победата. Утре почиваме, в понеделник тренировка“, каза щастливият Генчев.

„Не забравяме, че имаме мач в петък. Победата е хубава, трябва да я отпразнуваме и понеделник започваме да се готвим за следващия мач. Първенството е в средата, имаме още много път, докато стигнем нашата цел“, сподели още треньорът на Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker