Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Генчев: За нас е важно да се борим до последно за титлата и да покажем, че имаме дух

Часове след спечеленото дерби срещу ЦСКА, старши треньорът на Левски Станислав Генчев написа поредно съобщение на страницата си в социалните мрежи.

„Адреналинът да си начело на Левски в такъв ден. Радвам се, че не предадохме нито един от привържениците на Левски, застанали вчера като стена зад нас!“, написа предводителят на „сините“.

profittips-the best football tips

Той даде ексклузивно интервю за предаването на БНТ „Арена спорт“, минути след последния съдийски сигнал.

„С по-голямото желание. Мачът не го започнахме, така както искахме – малко по-нервни бяхме и първото полувреме беше равностойно. През второто полувреме показахме, че определено в този момент ние сме по-добрият и по-стойностният отбор.

Притиснахме противника в неговата половина. Цяло едно полувреме играхме пред една врата, както се казва. Имаше 2-3 опасни контраатаки за ЦСКА и това беше. Ние създадохме много голови ситуации. Не можахме да реализираме гол по-рано, но аз съм благодарен на момчетата за себераздаването, което показаха и желанието най-вече за победа, защото то беше водещо в днешния мач“, сподели той.

„Всяка една победа е важна за нас. В миналия мач загубихме и Лудогорец се откъсна на три точки. Ние трябва да правим всичко възможно да спечелим всеки следващ мач, да не позволяваме на Лудогорец да се откъсне и да го притискаме, за да може да играе под напрежение. За нас е важно да се борим до последно за титлата и да покажем, че имаме дух“, заяви Генчев.

profittips-the best football tips

„Ние с него никога не сме имали проблеми, дори преди мача се поздравихме и прегърнахме, чисто приятелски. Аз съм сигурен, че репликите малко бяха преекспонирани. Аз на следващия ден, след пресконференцията, казах че, когато имам предвид за един отбор, че няма шанс да стане шампион, когато в първите шест мача е загубил пет, също включвам и нас в това число.

От ЦСКА тогава доста се обидиха, но после всичко се изясни и видяхте, че днес запазихме добрия тон, така беше и по трибуните. Всяка публика си подкрепяше отбора. Аз искам да поздравя нашите фенове, които не оставиха празно място на стадиона и ни подкрепяха до последно и бяха нашият 12-и играч“, сподели Станислав Генчев. за колегата си Александър Томаш.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker