Извън БългарияФутболЦСКА-София

Футболист отказал да стане най-скъпоплатения на „Армията“

Еквадорски нападател е отказал да стане един от най-скъпоплатените играчи на ЦСКА, информираха ни Gong.bg. Рони Карийо е имал съблазнителна оферта от ЦСКА, но избрал Портимонензе.

Преди седмици медиите надушиха потенциалния трансфер на Карийо на „Армията.“ Нападателят на Ел Насионал не потвърди, но и не отрече слуховете.

profittips-the best football tips

Факт е, че ЦСКА е предложил огромна заплата на Карийо и с нея той е щял да бъде един от най-скъпоплатените играчи на тима. Нападателят обаче е избрал да играе в Португалия с надеждата да бъде забелязан от отборите в Западна Европа.

ЦСКА привлече Майкъл Естрада, докато чакаше отговор от Карийо, но на практика двата трансфера не са били взаимноизключващи се, т.е. е имало вероятност Карийо и Естрада едновременно да заиграят за тима от „Борисовата градина“.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker