Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Николай Костов: Футболът се играе на резултат

В интервюто след мача между Левски и ЦСКА 1948, завършил 1:2 в полза на гостите, треньорът на Левски Николай Костов говори за това какви са били очакванията му за мача и какво се случва след кошмарното начало на сезона за тима му.

„Футболът се играе на резултат. Имахме в първите минути скованост, която преодоляхме, но не си отбелязахме гол. Можеше да вкараме втори след първия, но така се разви мача, че получихме изравняване. Това смути нашите играчи и така завърши първата част. През второто имахме надмощие над противника, те се отбраняваха добре. Не можеше да намерим чисти голови положения, но съзадохме някои ситуации, които можеше да отбележим. Вторият гол беше стандартно положение, разказвам ви мача“, започна Костов.

profittips-the best football tips

„Това, което тренираме, не се получаваше толкова добре, тъй като играхме мудно. Взаимодействията ни в средата не бяха добри и направихме грешки, които не бяха фатални, но бяха смущаващи психологически за младите ни футболисти“, продължи той.

„Трябва да подобряваме играта си и да печелим повече мачове. Как няма да има психологическо разстройство, когато загубим първия мач на „Герена“. Не бяхме готови за този резултат, макар ЦСКА да имат нелош отбор, но за съжаление така се получава в тази игра“, допълни още треньорът на Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker