Извън БългарияФутбол

Георги Миланов: Искам хората да запомнят, че в най-трудния момент съм помогнал на Левски!

Георги Миланов се върна към първите си стъпки в професионалния футбол с Литекс и взаимоотношенията си с Гриша Ганчев. Той сподели и дали е имало контрол от бизнесмена на случващото се в отбора.

„Как да нямаше контрол от Гриша Ганчев?! За пръв път го видях, когато ме подстрига нула номер. Поводът беше проблем в училище с учителка. Аз не бях виновен, но бях избран за назидание като един от най-добрите.

profittips-the best football tips

Бях с дълга коса с кичури и не исках да се подстрижа. Плаках, извикаха майка ми…. Думата на Гриша Ганчев е закон! Монетата не се цепи! След 300 зора ме убедиха за мое добро, че трябва да се подстрижа.

Тогава се видяхме с Ганчев. Аз бях на 13-14 години. Тогавашната школа на Литекс беше образец“, заяви Миланов.

Георги Миланов говори и за престоя си в Левски:

„Когато се стигна до трансфера от Левски в Дубай, аз имах още 6 месеца договор. Седнахме с господин Стоилов и му казах – „Слушай, аз ще върна всички пари, които съм получил като заплати в Левски“, разказа бившият играч на „сините“ пред Код Спорт.

„Искам един ден, ще минат години, животът е доста кратък. Искам хората да ме запомнят, че в най-трудния момент съм помогнал на клуба. С тези пари Левски плати заплатите за януари и февруари. Тогава получих много по-голямо уважение от господин Стоилов, от Сираков“, каза още той.

profittips-the best football tips

Миланов разкри, че е повърнал от напрежение преди финала с ЦСКА за Купата на България.

„Знаех, че ако падна, това ще е голям провал. Бюджетът им бе 3 пъти по-голям от нашия. Господин Стоилов направи селекция за 2,50. После взеха милиони за тази селекция. След последния съдийски сигнал, усетих, че това е най-голямата ми победа в кариерата“, каза още Миланов, който през миналото лято се размина със „сините“ и подписа с Динамо Букурещ.

В момента халфът е част от румънския тими заяви, че се чувства отлично там. Желанието на Миланов обаче е да завърши кариерата си в Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker