Първа лигаСлавияФутбол

ВИДЕО: Кушев: Засега Николай Кръстев е титуляр на Славия

Асистентът на Златомир Загорчич – Мартин Кушев сподели мнението си след победата на Славия над Локомотив София (3:2).

„Ако разгледаме целия мач, заслужено победихме. В първите 25 минути контролирахме събитията, можехме и да затворим мача, но при нас всичко става по трудния начин. Най-важното нещо от тази среща са трите точки за Славия“, заяви Кушев.

profittips-the best football tips

Владимир Николов имаше счупен пръст и отсъстваше. При него се вижда, че го мисли още, но се представи много добре. Иван Минчев е много важен футболист и се надяваме контузията му да не е сериозно. Стана жертва на остро влизане, но това го има във футбола. За сега Николай Кръстев е титулярен вратар, ние имаме четирима вратари и преценяваме кой ще стартира“, каза още той.

„Срещу Монтана очакваме тежък двубой. Познаваме отбора на Монтана, както и те нас. Искаме да продължим напред за Купата на България. Дай Боже да победим“, завърши Кушев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker