Извън БългарияФутболЦСКА-София

Треньорът на Сепси: ЦСКА се бори за титлата до последния кръг, ще ни бъде много трудно

В интервю за румънското издание gsp.ro старши треньорът на Сепси Ливиу Чоботару заяви, че за тимът му ще е сложно да победи ЦСКА. Наставникът изказа респекта си към опонентите на тима му в Лигата на конференциите.

„Изправяме се срещу голям традиционен отбор. Тим, който до последния мач се бореше за титлата и това подсказва, че ще е много трудно. Важно ще е да имаме всички играчи на линия. Първо играем като гости, така че ще е сложно. Но ще мислим повече за ЦСКА след мача с Крайова и тогава ще мислим за шансовете ни.

profittips-the best football tips

Гледах два мача на ЦСКА, но ще действаме стъпка по стъпка. Те имат голям бюджет и са позната марка. Също така имат много фенове и инвестират много. Много труден мач ни чака“, завърши наставникът.

ЦСКА ще посрещне румънския тим на 27-ми юли от 20 часа на своя стадион „Българска армия“, а реваншът ще бъде седмица по-късно, отново от 20 часа.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker