Първа лигаФутболЦСКА-София

Станислав Шопов: Вярвам, че тази победа ще ни даде тласък за следващите мачове

Станислав Шопов говори след края на двубоя между ЦСКА и Ботев Враца. Той изрази оптимизъм и вярва, че победата днес ще помогне на отбора да се вдигне от кризата, в която е изпаднал.

„Знаете, че няма лесни мачове, но за всеки мач се готвим 100%  и е радостно, че днес успяхме да победим. Ние опитвахме още от първата минута да вкараме гол. Изпуснахме положения, преди да отбележим. Радостно е, че вкарахме до края на първото полувреме. След като се прибереш с аванс на почивката е друго. Радващото е, че успяхме да запишем победа. Радвам се, че победихме и вярвам, че тази победа ще ни даде тласък за следващите мачове, които са много важни”, коментира Шопов.

profittips-the best football tips

„Смея да твърдя, че в ЦСКА винаги има напрежение, но щом сме тук ние трябва да бъдем готови, да поемем това напрежение.Всеки трябва да има самочувствие, независимо какво се случва, да излизаме на терена и да побеждаваме.”

„Явно някои хора вчера не ме разбраха, когато казах, че се наслаждавам. Това означава, че се наслаждавам на футбола, наслаждавам се на тренировките. Не мисля, за бъдещето, а за настоящото. Наслаждавам се на момента. Има пет-шест мача до края на полусезона. Не искам да разсейвам отбора с моето бъдеще. Нека гледаме мач за мач, времето ще покаже”, каза още Шопов. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker