Левски (София)Футбол

Гонзо отговори на Левски за глобите

Георги Иванов – Гонзо говори по темата за гневната декларация от страна на Левски за глобите след „Вечното дерби“ и заплахите за съд, както и за написаното от президента на ПФЛ Атанас Караиванов. „Преди началото на всеки сезон приемаме нормативни документи и Дисциплинарен правилник.

Всеки един клуб е запознат. Сигурно и аз не искам и като ме глобяват за превишена скорост, и на мен не ми е приятно, но такива са правилата. Има закони хубави или лоши, такива ca! Тези глоби не са за това по някакъв начин да не наказваме даден клуб, а това е описано в правилника.

profittips-the best football tips

Така че тук никой не си измисля, нито аз си слагам глоби, нито мога да махам такива“, заяви Иванов. Той отговори на въпрос санкциите не са ли рекет, както ги нарече президентът на
ПФЛ Атанас Караиванов и дали се опасява от съдебни дела от страна на Левски.

„Така, като ме гледате, дали съм рекетьор?! Питайте този, който е написал това, че сме рекетьори. Смятам, че работим честно и почтено и даваме равноправен шанс на всички. Когато клубовете и публиката нарушават правилата, нормално е да има съответнитe глоби.

Щом имат такива желания, нека да го съдят. Пак казвам, ние работим по документи и това са правилата. Като искат да ни съдят, тяхно право е“, каза президентът на БФС. „Дали сме срок от година и половина на ПФЛ и клубовете да си структурират всички комисии: Дисциплинарна, Апелативна…

profittips-the best football tips

Да видят откъде ще имат финансиране, как цялата тази професионална лига ще се издържа и функционира. Има много неща. Не бързаме за никъде. Ще видим и ще преценяваме кое е правилното“, добави още той.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker