Извън БългарияФутбол

Кирил Десподов отърва ПАОК от загуба в Лига Европа

Националът на България Кирил Десподов помогна на своя ПАОК да се спаси от трета поредна загуба в Лига Европа. Шампионът на Гърция изоставаше с 0:2 на полувремето след попадения на Милан Хавел в 31-вата и Матей Видра в 39-тата минута, но се добра до равенство 2:2.

Българският национал, който се появи в игра в 65-тата минута, асистира за първия гол на Тарик Тисудали в 84-тата минута, а крайното 2:2 оформи Абдул Рахман Баба в 93-тата минута.

profittips-the best football tips

Гостите можеха да поведат още в 3-тата минута, но гол на Аду бе отменен заради засада. Все пак в 31-вата минута резултатът бе открит. Топката бе центрирана отляво и стигна до Милан Хавел, който от воле с помощта на напречната греда вкара за 0:1.

В 39-тата минута Виктория удвои преднината си. Удар на Аду бе спасен от вратаря, но топката попадна в краката на Матей Видра, който отблизо вкара за 0:2. В 70-тата минута чехите останаха в намален състав заради втори жълт и червен картон на Сампсън Дуех.

ПАОК се възползва и успя да намали изоставането си в 84-тата минута. Десподов с прекрасно центриране сложи топката на главата на Тарик Тисдуали, който отбеляза за 1:2. Гърците продължиха да се борят и в 93-тата минута се добраха и до равенството. При едно центриране в наказателното поле топката бе свалена с глава към Абдул Рахман Баба, който отблизо също с глава я прати в мрежата за 2:2.

profittips-the best football tips

Така ПАОК спечели първа точка в турнира и се изкачи до 29-тото място в класирането. Виктория пък записа трето поредно реми и с три спечелени точки е на 18-тата позиция в таблицата.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker