Други отбориИзвън БългарияПърва лигаФутбол

Изненада! Феновете на Лудогорец скандираха „мафия“ и хвърляха бутилки по съдиите

Вчерашната загуба с 0:2 на Лудогорец от Андерлехт успя да разгневи част от над 700-те запалянковци, предимно живеещи в чужбина, които дойдоха на стадиона в Брюксел. Феновете на няколко пъти изразиха негодувание със скандирания „мафия“ от отсъжданията на словашко-нидерландските рефери.

Първото бе след червения картон на Кайо Видал в 30-ата минута. Тогава бранител на Андерлехт го задържа доста време за фланелката, за което получи жълт картон. Бразилецът обаче удари при единоборството с лакът в лицето своя съперник и първоначално получи жълт картон, но след намеса на нидерланския ВАР арбитър Едвин Ван де Грааф, решението бе променено на директен червен картон.

profittips-the best football tips

След това словашкият съдия Филип Глова раздаде набързо няколко картона на футболисти от българския тим, а за сметка на това пък спести такива на играчи от Андерлехт.

Тези негови действия изнервиха до краен предел футболистите на Лудогорец и техните фенове, които отново огласиха стадиона с викове „мафия“ и започнаха да хвърлят бутилки срещу съдиите.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker