Първа лигаЦСКА 1948

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948: Нека да мислим мач за мач

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов коментира победата на тима с 2:1 срещу Левски. Той сподели, че най-важното от този мач е победата и мислят мач за мач.

„Тежък мач – първи кръг да играеш на „Герена“. Беше доста топло. Два отбора, които не крият амбициите си за добро представяне. Най-важното беше, че победихме. Щастливи сме и гледаме към следващия кръг“, каза Добрин Гьонов.

profittips-the best football tips

„Нека да мислим мач за мач, предстоят и евротурнири. Виждате, че доста от новите ни футболисти не са влезли в игрови ритъм. Нека минат няколко кръга. Ще видим докъде ще ни стигнат силите“, сподели още той.

„Въпросът е футболистите как се случват, за някои ще бъде дебютен сезон, други вече са играли, имаме много национали. Нека подходим сериозно, надявам се всички да са възстановени и да влизат в ритъм, понеже се вижда, че хората, които дойдоха по-късно още не са готови да игрят. Още чакаме работните визи на двамата нови нападатели. Надявам се до края на другата седмица поне един да е уреден“, завърши Гьонов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker