Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Генчев: Не очаквахме, че това може да се случи

Старши треньорът на Левски Станислав Генчев бе разочарован от болезнената загуба с 0:2 от Берое на стадион „Георги Аспарухов“.

„През първото полувреме липсата на ефективност ни провали. Второто полувреме не го започнахме така, както искахме. Сякаш си мислехме, че Берое сам ще се победи. Нищо подобно не се случи. Много слабо второ полувреме за нас. Много жалко за изпуснатите ситуации. Неприятна загуба, не очаквахме, че това може да се случи. Берое се възползва от първата ни грешка, след което мачът се изнерви.

profittips-the best football tips

Втора контраатака и мачът приключи. Трудно мога да дам персонална оценка кой е играл силно и кой слабо. Имаме 20 футболисти, които са футболисти на Левски. Щом са тук, значи имат нужните качества, но трябва да се доказват. Първите виновни сме ние, треньорите, след това са футболистите. Проблемът ни не е само в средата на терена.

Проблемът е, че не вкарваме от чисто игрови ситуации. Имаме положение, но не успяваме да реализираме.
За нас всяка среща е важна. Единственият начин да решим проблема е да победим в следващия мач. Много голяма крачка встрани направихме. Никой не е очаквал, че ще загубим мача“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker