Първа лигаФутбол

Очаквано: Синът на Любо Пенев също се запътва към изхода

След разтрогването на договора на Любослав Пенев, следващият, който ще напусне Локомотив Пловдив най-вероятно е синът му Николас. През тази седмица черно-белите обявиха, че са се разделили с Пенев по взаимно съгласие, благодарение на анонимен спонсор, който е платил неустойката.

За последно Николас игра при загубата с 0:1 от Лудогорец в Разград, което бе последният мач на Ел Голеадор. После в следващите два мача при новия вече треньор Христо Златински младият нападател не попадаше в групата.

profittips-the best football tips

Това е ясен сигнал за съдбата му, а тя е да последва баща си и да напусне „Лаута“. Пенев-младши записа 11 мача за смърфовете без гол в Първа лига. Преди това той бе с татко си и в Хебър Пазарджик. Двамата бяха заедно и в ЦСКА 1948.

Любо Пенев се раздели с клуба след като беше в доста обтегнати отношения с някои колеги, сред които бе спортният директор на пловдивчани.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker