Други отбориЛевски (София)Футбол

Пирин пусна билетите за Левски, призова за предварително купуване

Пирин Благоевград пусна в продажба билетите за 1/16-финала за Купата на България срещу Левски. Двубоят е в сряда от 17:00 часа на стадион „Христо Ботев“. Пропуските са на цена 15 лв. и 10 лв. /за пенсионери и деца от 7 до 14 години/.

Талоните за сектора за гости също ще бъдат от 15 лева. Пропуските ще са в предварителна продажба във фенмагазина на Пирин, намиращ се на ул. „Трети март“ в Благоевград. Работното време е от 9:00 до 14:30, от понеделник go петък.

profittips-the best football tips

В деня на мача гишето ще работи до 15:00. Касите на главния вход на стадион „Христо Ботев“ отварят в 12:00 до началния час на срещата.

„Поради ограниченото пространство и възможност за продажба на билети в деня на мача насърчаваме привържениците на двата отбора да закупят билетите си предварително“, написаха от Пирин.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker