Левски (София)Първа лигаТОПФутбол

Голмайстор на Левски пропуска сблъсъка с Пирин за Купата?

Централният нападател на Левски Александър Колев ще пропусне следващия двубой на „сините“. Голмайсторът на Първa Лига от изминалия сезон е получил контузия, която не е сериозна, но ще изисква време за възстановяване“, съобщава „dsport.bg“.

Александър Колев е с малки шансове да бъде готов за сряда, когато Левски гостува на Пирин в 1/16 среща от турнира за Купата на България. За „сините“ предстоят две тренировки до мача – в понеделник и вторник, които традиционно ще са закрити за фенове и представители на медиите. Мачът на стадион „Христо Ботев“ е с начало 17:00 часа на 30 октомври.

profittips-the best football tips

Националният нападател е основен футболист в състава на Станислав Генчев. Той няма пропуснат мач от началото на сезона и е отбелязал 5 гола, колкото има и другият водещ голмайстор – Мустафа Сангаре.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker