Други отбориФутболЦСКА-София

Червен герой от Трета лига: ЦСКА ще вземе мача с класа

Носителят на Купата на България за 2016 година с ЦСКА и доскорошен играч на Добруджа Преслав Йорданов говори преди утрешния двубой между двата отбора в надпреварата. Централният нападател на Етър в момента се възстановява от тежка контузия, която получи малко след като подписа с „болярите“ през лятото.

Той носи жълто-зелената фланелка през миналата кампания, като отбеляза 14 попадения. „Както миналата година, такa и през тази Добруджа има желанието да влезе в Първа лига.

profittips-the best football tips

Тогава така се стекоха обстоятелствата, че не успяхме. Сега смятам, че целите са останали същите. Мисля, че ще стане хубав мач. Добруджа е силен отбор, особено като домакин. ЦСКА не е в оптимално състояние, но мисля, че ще спечели двубоя.

Моята прогноза е, че ЦСКА ще вземе мача с класа, както се казва. Ще се получи интересна среща за зрителите, ще се напълни стадионът“, сподели стрелецът пред Sportlive.bg.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker