Други отбориФутбол

Бивш треньор на ЦСКА 1948 получи неочаквана подкрепа

Бившият треньор на Локомотив Горна Оряховица Лъчезар Русев призова феновете да спрат всякакви злобни коментари и нападки по адрес на Николай Панайотов, който го замени начело на тима. Двамата бяха екип, а младият специалист даде да се разбере, че Панайотов е изключително лоялен и е искал да си тръгне с него, но в крайна сметка отборът не може да бъде оставен без наставник.

„Пиша тези думи не като футболен треньор, бивш наставник или някаква друга професионална длъжност, а като локомотивец. Нямах намерение да го правя, но се налага, защото видях редица постове и злонамерени коментари по адрес на Hики Панайотов с инсинуации относно неговата лоялност и прочие, абсолютни глупости и не мога да оставя нещата така в пространството.

profittips-the best football tips

Говорим за може би един от най-подготвените и добри млади треньори в цялата страна. Не само не са верни тези абсолютни глупости и злонамерени атаки, но мога да кажа, че ако не беше неговата опора, много по-рано щеше да се стигне до тази развръзка. Малко хора знаят, че той искаше да напусне заедно с мен в знак именно на лоялност, за която благодаря.

Но Локомотив има нужда точно от човек с неговата енергия, страст към играта и оптимизъм. Не бива да се търси традиционно под вола теле. Напуснах поста си по свое желание. Един треньор ако държи истински на хората си, трябва да бъде готов да жертва първо себе си. Това, което някои хора инсинуират по адрес на Ники Панайотов е непочтено и ако имат интересите на клуба присърце, ги призовавам да спрат.

В момента отборът има нужда от оптимизъм, вяра и подкрепа, а не от интриги, сочене с пръст и така натaтък. Teжките моменти се преодоляват с единение и устойчивост“, написа Русев в профила си във Фейсбук.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker