Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Томаш преди сблъсъка за Купата: Няма да правим големи промени, ние подобряваме физическите си данни

Старши треньорът на ЦСКА Александър Томаш говори преди гостуването на Добруджа в мач от втория кръг на Купата на България.

„Коренно различен турнир. Ще подходим доста сериозно. Не трябва да има подценяване от наша страна. Добружда показва доста добри игри – отбор, който иска се опитва да играе футбол.

Ще направим един празник на града. Мисля, че наскоро обновиха тревното покритие и ще играем на добър терен“, започна Александър Томаш.

profittips-the best football tips

„Няма да правим големи промени. Във всеки един мач трябва да доказваме себе си, да доказваме, че имаме добър отбор, така че няма да прибегнем до много промени“, продължи той.

„Не сме ние хората, които определяме часа. Ние се съобразяваме с това, което ни е зададено. По-добре за публиката е, ако мачът бе в почивен ден. Това са обстоятелствата и трябва да се съобразим с тях“.

„Зависи с това, днес имаме път, утре сутринта искам да видя как са футболистите. Аз за себе си съм наясно. Ние имаме мач с Добруджа и аз гледам натам. Мачът с Левски е в миналото. Интересува ме бъдещето“, коментира наставникът на „червените“.

„Нямам притеснения. Мисля, че всеки един футболист, който е в ЦСКА, трябва да доказва себе си, независимо от обстоятелствата. Трябва да покажем, че сме гъвкави и че можем да излезем от всяка една ситуация“, сподели той.

„Най-важното е да възстановяваме футболистите след всеки един мач. Във всеки един мач излизаме за победа. Обстоятелствата, които ще се случат, зависят и от нас, така че, да, готвим се (за дузпи и продължения)“.

„Ще работим мач за мач, ден за ден. Ние подобряваме физическите си данни, но за сметка на възстановяването. Футболистите се влагат, дават всичко от себе си“, завърши Томаш.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker