Първа лигаФутболЦСКА 1948

Валентин Илиев: Преминаваме през труден период, който с вяра, работа и търпение ще отмине

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев сподели мнението си след загубата в Разград от Лудогорец. Предводителят на „червените“ сподели, че

„Със сигурност пасив от два гола срещу Лудогорец е трудно да се върне. Но имахме 100-процентови възможности, които можехме да вкараме и да се върнем в мача. Това продължава да бъде нашата ахилесова пета“, заяви Валентин Илиев.

profittips-the best football tips

„За пореден път получаваме гол в момент, в който топката е наше притежание. Губим топката елементарно. Трябва да играем опростено, а ние играем рисково и затова страдаме. Говорим си многократно, че Лудогорец по този начин ще ни пресира. Това са грешки на растежа. Не ми е приятно със сигурност, няма да дам задна и продължаваме да работим.

Губим двубой, когато топката е в наше владение. Първи удар към нашата врата винаги е гол, а ние създаваме не малко положения не можем да ги реализираме. В момента преминаваме през труден период, който с вяра, работа и търпение ще отмине“, коментира още той.

„Евгений Сердюк остана в София заради травма, същото важи за Теодор Иванов. Райън Бидунга  получи травма вчера на тренировката. Няма да търсим извинение. Контузените повлияха на плановете, защото нямаме такъв широк състав“, сподели той.

„На никого не му е приятно да губи, но трябва да излезем от трудната ситуация с много вяра и работа. Опитвам се това да предам на футболистите. Трябва да вярваме и да работим.

В интерес на истината, сега на научавам, че има слухове за моя пост. Гледам да съм концентриран върху работата си и отборът да изглежда по-добре. В този момент не се получават нещата, защото създаваме положенията и не ги вкарваме. Щях да съм обезпокоен, ако не създавахме положения“, завърши Валентин Илиев.

profittips-the best football tips

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker