ТОПФутболЦСКА-София

Саша Илич бие шута на халф

През настоящата кампания Саша Илич няма да разчита на Лазар Туфегджич. Сърбинът не попадна в групата на Илич за вчерашното гостуване на Хебър и остана в София, макар че е напълно здрав и през седмицата тренираше на пълни обороти.

В същото време групата на „армейците“ остана незапълнена – това е повече от ясено, че сръбският специалист не иска да използва сънародника си дори и за бройка.

profittips-the best football tips

След края на миналия сезон се появиха информации, че ЦСКА ще потърси раздяла с Туфегджич, като това може да се случи чрез продажба, преотстъпване или разтрогване на неговия договор. По сходен начин преди година треньорът процедира с Яник Вилдсхут, Йоан Бай и Федерико Варела. Първите двама си намериха нови отбори, а контрактът на третия бе прекратен предсрочно.
25-годишният Туфегджич пристигна на „Армията“ през миналото лято, но така и не успя да се наложи в състава, въпреки че сънародникът му Саша Илич му даде предостатъчно шансове. Халфът започна лятна подготовка с 31-кратните шампиони, но след това не замина с тях за лагера в Австрия заради мистериозна контузия.
Освен че така и не разгърна качествата и потенциала си, той не притежава паспорт от Европейския съюз. Това може да се превърне в проблем, защото с привличането на Асприля в Борисовата градина вече има цели 9 футболисти, които не са граждани на ЕС, а в групата за мачовете могат да попадат само по петима.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker