Левски (София)Първа лигаФутбол

Мишо Вълчев: Ако и в Пловдив не се победи, това вече ще натежи

Легендарният бивш футболист на Левски коментира пред „Мач Телеграф“ двубоя от първия кръг, загубен от „сините“ с 1:2 в полза на отбора на ЦСКА 1948, както и разделението между феновете заради ръководството и по-специално Наско Сираков.

„Левски стоеше по-добре. Уелтън игра силно, направи асистенция и няколко добри пробива. От другите може да се иска и повече. Ще трябват хора в средата на терена. Липсваха идеи и острота в действията на „сините“. Имаше няколко положения, но трябва да са повече. Ако резултатът беше станал 2:0, можеше да се стигне до друг изход на срещата. Може би, това сега ще разклати малко самочувствието на играчите. Психически да ги затормози.

profittips-the best football tips

Сега на всяка цена трябва да се вземе успех в следващата среща. Ако и в Пловдив не се победи – ще стане много и това вече ще натежи. След това идват мачове в Европа, а там трябва да има победи, които се вземат със самочувствие. Трябва да сме много внимателни в мачовете с Шкупи. Затова тази загуба не бива да им повлияе чак толкова много. Тези футболисти играят за Левски. Винаги може да се случи да загубиш, но в следващата среща излизаш и побеждаваш“, започна той.

„Случиха някои неприятни неща по трибуните. Част от феновете са зад Наско Сираков, а другите срещу него. Ето, това може да повлияе върху самочувствието и психиката на футболистите. Мисля, че хората трябва да помислят, да седнат и да се разберат по нормален начин. Виждаме как се работи в другите клубове. Надявам се сега Левски да изглежда още по-добре срещу Ботев в Пловдив. Времето ще е горещо, но това не бива да служи за оправдание. Играчите на Николай Костов трябва да се раздадат максимално. Трябва да са малко по-бързи в действията, когато се държи топката. Левски е ясно, че ще играе офанзивно, но трябва да се поздравим с трите точки. В момента „сините“ са по-добри от Ботев Пд“, заяви Вълчев.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker