Първа лигаЦСКА 1948

Румънските медии хвалят ЦСКА 1948 след победата над Левски

Медиите в Румъния обърнаха специално внимание на победата на ЦСКА 1948 над Левски. Румънските медии отбелязват, че играчите на Атанас Рибарски за първи път вкарват гол във вратата на Левски на стадион „Георги Аспарухов, а в последстие си грабната и победата.

„ЦСКА 1948 показа, че е във форма за мачовете с ФКСБ. Тимът изненада Левски на неговия стадион и спечели дербито с 2:1. ЦСКА 1948 София обърна резултата благодарение на бразилски футболисти. Педриньо се разписа от дузпа в 40-ата минута, а след това капитанът Елитон вкара победния гол в 81-ата минута“, пише Digisport.ro.

profittips-the best football tips

„ЦСКА 1948 имаше труден старт в България. Формацията, тренирана от Атанас Рибарски, игра като гост на 4-ия от миналия сезон Левски София и спечели с 2:1. ЦСКА 1948 направи 10 трансфера това лято, но само трима от титулярите пристигнаха това лято. Става дума за крайните защитници Ерденис Гурища и Том Рапнуй, както и Антонио Вутов“, сподели Sport.ru.  

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker