Анализи и коментариИзвън БългарияФутболЦСКА-София

Престижно издание отбеляза дебюта на Естрада

Престижното спортно издание „Оле“ написа статия за дебюта на Майкъл Естрада за ЦСКА. Ето какво написаха от изданието:

„Майкъл Естрада направи своя официален дебют в ЦСКА тази неделя в първия кръг от българската лига. Мачът завърши 0:0 срещу Хебър като гост.

profittips-the best football tips

Естрада започна от резервната скамейка, но влезе в 68-ата минута вместо Папазов. Еквадорецът не можа да започне да бележи, за да донесе победата на отбора си. Трябва да припомним, че той вече беше дебютирал за ЦСКА, но в приятелски мач.

Това се случи при 2:1 на неговия отбор срещу австрийския Тирол. Там той започна като титуляр, беше много активен и с ентусиазъм. Трябва да припомним, че националният нападател дойде в българския състав под наем от Толука, отборът, който притежава правата му.

С равенството тази неделя ЦСКА е на осма позиция в класирането с една точка и 0:0 голова разлика. Лидер е Левски (Крумовград) с 3 т. и голова разлика +2. Именно този клуб ще бъде следващият съперник на състава на Естрада следващия петък, 21 юли от 13:00 ч. (еквадорско време)“, се казва в материала.

profittips-the best football tips

Както може би забелязахте, еквадорските ни колеги прекръстиха новака в Първа Лига ФК Крумовград на Левски (Крумовград). Тук вина вероятно носи Гугъл, защото там тимът все още е записан като Левски 2005.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker