Левски (София)ТОПФутбол

Трансферен удар на „Герена“! Бразилец идва до дни

В Левски очакват до дни да пристигне още един нов футболист. Това бе споделено от треньора Николай Костов преди старта на новия сезон.

Тогава специалистът заяви, че „сините“ са постигнали договорка с двама халфове. Единият вече бе представен вчера – Хасими Фадига, а другият пак ще бъде бразилец.

profittips-the best football tips

Той ще бъде доведен от бразилския мениджър Джери Перейра. В момента от „Герена“ водят финални преговори с въпросния играч, за когото ще се плати и трансферна сума. Очаква се най-късно до края на седмицата той да пристигне в София, за да премине медицински излседвания и да подпише своя договор.
При положителна развръзка футболистът ще се превърне в петия бразилец в Левски, тъй като в тима още са Цунами, Уелтън, Роналдо и Рикардиньо. Въпросният играч може да бъде опция за Николай Костов и за върха на атаката, за да се засили конкуренцията в този пост.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker