ФутболЦСКА-София

ЦСКА вдигна цените на билетите за домакинските си мачове

ЦСКА пусна в продажба билетите за първото си домакинство от новия сезон. В петък от 21:00 часа на стадион „Българска армия“ „червените“ приемат новака Крумовград.

Впечатление прави, че от ръководството на клуба са завишили цените на входните талони за двубоите спрямо миналата кампания. Новите цени са следните: 16 лв. за сектор „А“, 11 лв. за сектор „В“ и по 8 лв. за секторите „Г“ и „Б“.

profittips-the best football tips

Преди няколко месеца привържениците на отбора плащаха по 12 лв. за централната трибуна, 8 лв. за сектор „В“, а най-запалените привърженици на „червените“ влизаха в северната трибуна срещу 6 лв.

Ето какво написаха от Борисовата градина:

„Билетите за мача ЦСКА – Крумовград от 2-ия кръг на Първа лига вече са в продажба онлайн в мрежата на URBO.. От днес (18 юли, вторник) стартира и физическата продажба на касата до фен магазина на „Армията“, която ще работи всеки ден от 10:00 до 18:00 часа, а в деня на мача от 10:00 часа до края на първото полувреме на двубоя.

Двубоят на стадион „Българска армия“ е в петък (21 юли) от 21:00 часа. Входните талони могат да бъдат закупени онлайн, а цените им са следните:

– Сектор „А“ – 16 лв.
– Сектор „В“ – 11 лв.
– Сектор „Г“ – 8 лв.
– Сектор „Б“ – 8 лв.
– ВИП ложа – 130 лв.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker