ФутболЦСКА-София

„Червени“ фенове участваха в благородна инициатива

Лято е, температурите са толкова високи, че се променят часовете на мачовете, трансферният пазар ври и кипи… Но на фона на всичко това фенове на ЦСКА успяха да помогнат на някого, изпаднал в нужда.

Популярната Фейсбук страница „За нашата родина, за нашите деца“ съобщи за доброто дело. Ето какво казаха админите на страницата:

profittips-the best football tips

„Тази публикация ще бъде малко по-различна от останалите ни!Както казват хората: „Доброто се прави тихо,останалото е просто театър“

Ние обаче решихме да споделим доброто с вас и се надяваме то да достигне до много хора!

Преди три дни приключи нашият търг в подкрепа на малката Симона от Габрово. Победителят в него пожела да запази анонимността си,а сумата,която дари и я смятаме за рекордна такава за мачова фланелка е на стойност 20 000лв! И това не е всичко,човекът реши да дадем фланелката на следващият наддал с най-голяма сума в търга и така фланелката бе спечелена за 2000лв!

Така общата събрана сума в помощ на Мони е 22 000лв!!!

Искаме да благодарим от сърце на нашия анонимен дарител от името на семейството на Мони,както и на всички останали,които подкрепиха кампанията!!!“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker