ТОПФутболЦСКА-София

Саша Илич свали доверието си към футболист, оставя го на пейката

След като бе един от най-зле представилите се футболисти в мача срещу Хебър (Пазарджик) (0:0) Жираир Шагоян ще остане на резервната скамейка за днешната среща срещу отбора на Крумовград.

Треньорът на ЦСКА Саша Илич гласува доверие към Шагоян, като го пусна от първата минута срещу Хебър след добрата подготовка на арменецът. Той обаче отново не успя да блесне в официален мач и още на почивката бе заменен.

profittips-the best football tips

Жираир Шагоян е вече година на „Армията“, но така и не може да вкара гол или да направи асистенция, въпреки големите очаквания към него.
От първата минута ще започнат Сейни Санянг, Браян Кордоба и Матиас Фаетон, който направи най-добро впечатление в Пазарджик след като се появи в игра през втората част на мача. През второ полувреме на терена ще влязат Естрада и Данило Асприля, който пропусна мача срещу Хебър, защото нямаше картотека.
След наказание се завръща и Иван Турицов, а срещата за Кордоба и Асприля ще бъде официален дебют.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker